Am auzit ca am fost la National TV, am luat banii ceruti si am plecat ca niste nesimtiti inainte de a se termina filmarea. Mi-au spus niste amici ce au citit revistele colorate si puse pe scandal in fiecare saptamana. Da, alea in care e mare evenimen
Am auzit ca am fost la National TV, am luat banii ceruti si am plecat ca niste nesimtiti inainte de a se termina filmarea. Mi-au spus niste amici ce au citit revistele colorate si puse pe scandal in fiecare saptamana. Da, alea in care e mare eveniment ca Andreea Marin merge la piata cu parul prins in moate sau ca Mircea Radu si-a luat un pachet de chibrituri. Tot de la amici care citesc astfel de ""publicatii"" am aflat ca ne-am imbatat sau ca am aratat semne obscene catre camera de fotografiat. Foarte bine. Am facut cate ceva din astea insa totul sta in nuante, in interpretari. E cuvantul nostru impotriva cuvantului scris cu majuscule de catre ei. Dupa ce am facut 7 ani de presa, prin provincie o sa completeze unii, imi aduc aminte ca e deontologic sa soliciti un punct de vedere al ambelor parti cand publici un material. In aceste cazuri nu se procedeaza deloc asa. Nimeni nu ne suna sa ne intrebe pe noi cei implicati sau acuzati ce parere avem. Astfel am vazut si o gramada de articole care in titlu semnul intrebari. ""Andreea Raicu este cu X?"", ""Mutu l-a injurat pe Y?"". Astea sunt doua exemple care imi ridica la fileu cateva titluri de articole imaginare despre si cu cei ce fac revistele de scandal: ""Redactorii revistelor X sau Y sunt retardati sau doar se prefac?"" sau ""Se fac rubrici paparazzi pe bune sau fabricate?"". Am intrebat nu am dat cu parul, nu!?
Aparitiile tv ale persoanelor publice se intampla in felul urmator. Un redactor suna, te invita, poti sa accepti sau nu, sa pui conditii sau nu, sa mergi sau nu. Daca incep sa sune iti fac peri albi, insista mult si bine. ""Vedetele"" cu fuste scurte si sanii pe afara si barbatii libidinosi din Romania sunt avizi de publicitate si aparitii de orice fel astfel ca accepta orice invitatie. Ceilalti mai normali, ""dificilii"" ca Directia 5, Voltaj, BUG Mafia sau Parazitii, nu prea merg si fac bine. Ar trebui o data pentru totdeauna inteles ca la o emisiune tv se uita de la zece mii de oameni pana la cateva milioane si daca un patron de club in care intra o mie de oameni plateste doua mii de euro pentru un concert cu trupa X o televizune care are cateva sute de mii de telespectatori ar trebui sa plateasca cel putin o suma similara. Insa foamea e mare si daca unii pun conditii nu e nimic! Ii luam pe ceilalti, cei ce vin gratis!
Ca$$a Loco e o trupa ""dificila si pretentioasa"" cand e vorba de asa ceva. Vrem sa stim la ce ora incepe filmarea si cand se termina, cine mai e invitat, ce avem de facut in emisiune, ""aberatii"" de astea! Astfel dupa ce timp de trei luni o duduie de la National TV ne-a sunat sa ne invite la o emisiune am acceptat. Ni s-a spus ca avem de cantat o piesa si de stat maximum o ora. Am ajuns acolo, am stat doua ore, am cantat piesa si inregistrarea nu se mai termina pentru ca ""surpriza"" era editia de Revelion! Dupa ce am aflat asta intr-adevar am plecat, ne-am bagat piciorul. Pur si simplu, fara la revedere sau alte momente dragalase pentru ca asa este normal. Cand esti luat de fraier reactionezi si te comporti in consecinta. Articolul asta nu cade bine deloc unor oameni de televiziune dar asa stau lucrurile. Pe de alta parte, un amic ce lucreaza la postul de televiziune deja amintit mi-a spus: ""Foarte bine, frate, in sfarsit cineva i-a pus la punct!"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.