Sotie anonima versus sot sprintar Femeile maritate au fost la origini, niste fete indragostite-lulea si cu imaginatie bogata. Atat de bogata, incat mintisoara lor a luat-o la goana pe campiile fantasticului, tesand scenarii despre iubirea eterna

Sotie anonima versus sot sprintar

Femeile maritate au fost la origini, niste fete indragostite-lulea si cu imaginatie bogata. Atat de bogata, incat mintisoara lor a luat-o la goana pe campiile fantasticului, tesand scenarii despre iubirea eterna, despre cat de linistite vor fi batranetile alaturi de alesul inimii lor, despre cat de reconfortant sufleteste va fi sa isi astepte ursitul, seara de seara, cu halimosua€™ cald, despre cum o s-o ajute el sa treaca peste orice greutate si despre cat de durabil si productiv va fi sexul in cuplu. De asemenea, se gudura toate la gandul ca sotul va fi in scurta vreme si taticul de familie, si ce frumoasa va fi viata lor, ce superba va fi ea ca mamica, desigur, numai si numai datorita spermatozoizilor lui nemaipomeniti si, mama..., ce concedii frumoase vor petrece impreuna!

UN TALER. Fireste, odata plecata de la altar, muierusca noastra crede ca viata incepe cu distractia de la petrecerea de nunta. Una nu se-ntreaba de ce obiceiul cu daruitul voalului si pusul de basma in loc si de ce inlocuitul buchetului miresei cu lingura de lemn. Eh, dar de-aia e petrecere, ca sa ne distram. Nu ca sa ne dam seama ca basmaua inseamna, intr-un limbaj mut, ca sotioara tocmai devine un fel de menajera a sotului, pe care acesta, uneori, o mai si solicita sa-ndeplineasca niste sarcini de natura sexuala. Mult mai tarziu, fetele indragostite or sa-si dea seama ca maritisul nu face prea mult bine la imagine, pe principiul ca sotul e de parere ca, daca a luat-o sa fie multumita, nu-i mai trebuie imagine: poate deci sa circule si cu parul necoafat si unghiile nevopsite. Desigur, anturajul ii va sublinia si el muierii ca ""oricum n-o mai alege nimeni"", deci sa se obisnuiasca repejor cu cratita.

CELALALT TALER. In schimb, in ce-i priveste pe barbatii insurati, natura i-a folosit ca sa creeze echilibrul vesnic prezent in toate cele lumesti. In sensul ca ei, dupa insuratoare, devin excesiv de interesanti. Iar femeile alearga dupa ei ca la cursele de cai, de parc-ar avea ceva mai mult de oferit decat pretiosul madular, in pauzele sale conjugale. Ce-i drept, tocmai de-aia, un madular nu foarte solicitat si tocmai bun de calarit!

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.