Multipla campioana Simona Amanar (foto) a intrat in grupul restrans al legendelor din Hall of Fame, fiind invitata la ceremonia programata la 11 mai 2007 in Oklahoma. Din International Gymnastics Hall of Fame mai fac parte doar cinci romani: Nadia Co
Multipla campioana Simona Amanar (foto) a intrat in grupul restrans al legendelor din Hall of Fame, fiind invitata la ceremonia programata la 11 mai 2007 in Oklahoma. Din International Gymnastics Hall of Fame mai fac parte doar cinci romani: Nadia Comaneci (1993), Bela Karoly (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001) si Daniela Silivas (2002).
FERICITA. ""Este o mare onoare pentru mine sa ma regasesc printre numele mari ale gimnasticii mondiale. Sincer, sunt fericita, pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Am muncit mult si ma bucur ca acum primesc roadele"", a marturisit emotionata Simona Amanar, care s-a retras de sapte ani din viata sportiva, ocupand in acest moment functia de vicepresedinte al FRG. Simona va merge in SUA impreuna cu sotul ei, Cosmin Tabara, si cu fiul lor, Alexandru, in varsta de 4 ani si jumatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.