In urma cu un an, fiul colegului nostru de la Romania libera Bogdan Adam, Justin Adam, a fost diagnosticat cu leucemie promielocitara acuta. In varsta de 17 ani, Justin se afla intr-o situatie-limita. Unicul mod prin care viata sa ar putea fi sal
In urma cu un an, fiul colegului nostru de la Romania libera Bogdan Adam, Justin Adam, a fost diagnosticat cu leucemie promielocitara acuta. In varsta de 17 ani, Justin se afla intr-o situatie-limita.

Unicul mod prin care viata sa ar putea fi salvata este realizarea unui transplant medular ale carui costuri se ridica la aproximativ 100.000 de euro. Toti cei care pot sa-i intinda o mana salvatoare sunt rugati sa doneze in contul RO77INGB0000999900129408 - lei. Titularul contului este Bogdan Adam si poate fi sunat la 0722.620.622. Contul poate fi folosit atat pentru transfer bancar, cat si pentru depuneri la ING Bank, sucursalele: Opera si Kiseleff. Contul este in lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.