Una dintre mutarile soc care ar putea aparea in aceasta iarna ar fi plecarea lui Cristiano Ronaldo (foto) de la Manchester United la Juventus Torino, englezii urmand in schimb sa-l inregimenteze pe atacantul francez David Trezeguet. STRATEGIE. Aflat
Una dintre mutarile soc care ar putea aparea in aceasta iarna ar fi plecarea lui Cristiano Ronaldo (foto) de la Manchester United la Juventus Torino, englezii urmand in schimb sa-l inregimenteze pe atacantul francez David Trezeguet.
STRATEGIE. Aflat in impas in compartimentul ofensiv dupa plecarea olandezului Ruud van Nistelrooy la Real Madrid in vara trecuta, managerul lui Manchester, Alex Ferguson, insista pentru aducerea francezului
In acelasi timp insa, avand in vedere ca Trezeguet implineste in luna octombrie 30 de ani, englezii incearca sa-l obtina in schimbul lui Cristiano Ronaldo si pe Raffaele Palladino (22 de ani).
Juventus pare dispusa sa renunte la varful francez, dar nu si la Palladino. Fost international de tineret, acesta face parte din planurile de viitor ale echipei antrenate de Didier Deschamps.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.