Operatorul Telemobil a achitat prima rata in ""contul"" licentei 3G in valoare de 10,5 milioane de dolari dintr-un total de 35 de milioane. Saptamana trecuta RDS a primit licenta, angajandu-se ca pana la sfarsitul lunii februarie sa ofere primele se
Operatorul Telemobil a achitat prima rata in ""contul"" licentei 3G in valoare de 10,5 milioane de dolari dintr-un total de 35 de milioane. Saptamana trecuta RDS a primit licenta, angajandu-se ca pana la sfarsitul lunii februarie sa ofere primele servicii 3G clientilor.
Potrivit presedintelui Telemobil, Piermario Di Pietro (foto), compania intentioneaza sa lanseze serviciile 3G spre sfarsitul anului 2007. Zapp a inceput deja sa lucreze cu furnizorii de infrastructura, continut si aplicatii mobile si in perioada urmatoare va face investitii semnificative in dezvoltarea infrastructurii retelei si continutului multimedia. Operatorul va oferi servicii ce vor cuprinde atat video si mobile broadband, cat si continut multimedia, care va include stiri, informatii actualizate si divertisment.
La finele anului trecut, Cosmote Romania a actionat in judecata IGCTI, solicitand anularea rezultatului procedurii de selectie comparativa de acordare a celor doua licente 3G, precum si anularea etapelor de calificare si de evaluare a ofertelor.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.