Er(l)ata... ""Graba strica treaba"", celebrul proverb, poate fi aplicat cu brio in cazul articolului intitulat ""Regele Mihai, turnat de propriul prieten"", aparut in editia de marti, 16 ianuarie a.c., a ziarului Cotidianul. Probabil ca ""din inertie
Er(l)ata... ""Graba strica treaba"", celebrul proverb, poate fi aplicat cu brio in cazul articolului intitulat ""Regele Mihai, turnat de propriul prieten"", aparut in editia de marti, 16 ianuarie a.c., a ziarului Cotidianul. Probabil ca ""din inertie"", caci de ineptie nu credem totusi ca ar fi vorba, scriitorul Corneliu Leu a devenit ""regretat"".
Poate ca semnatarul articolului cu pricina a vrut sa scrie ""reputat"" sau ""deputat"" - deh, rimeaza! - caci Corneliu Leu traieste, slava Domnului!, asta daca nu cumva am vorbit la telefon cu vreo clona de-a sa... ""Ha, ha, ha... Poate ca unii imi doresc sa fiu «regretatul» Corneliu Leu. Ce sa zic... lipsa de profesionalism.
Aveti grija ca zilele acestea apare pe piata primul volum din colectia intitulata «Editii definitive»"", ne-a declarat, amuzat, Corneliu Leu, in carne si oase.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.