Boss-ul ""albilor"" a luat exemplu de la ""hermano de sangre"". Presedintele madrilenilor si-a cerut scuze dupa ce si-a facut praf propriii jucatori in fata studentilor de la o universitate din capitala Spaniei. Presedintele lui Real Madrid, Ramon

Boss-ul ""albilor"" a luat exemplu de la ""hermano de sangre"". Presedintele madrilenilor si-a cerut scuze dupa ce si-a facut praf propriii jucatori in fata studentilor de la o universitate din capitala Spaniei.
Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, a luat-o pe urmele ""fratelui sau de sange"", Gigi Becali, in ceea ce priveste declaratiile scandaloase. Prezent la Centrul Universitar Villanueva pentru a participa la un curs, boss-ul ""albilor"" a facut unele afirmatii jignitoare la adresa jucatorilor lui Fabio Capello. Potrivit cotidianului AS, prelegerea lui Calderon in fata studentilor de la Drept si Marketing ar fi trebuit sa aiba un caracter privat. Totusi, un jurnalist de la postul Cadena Cope a patruns in sala si a izbutit sa inregistreze declaratiile acestuia.
NISTE INCULTI. Oficialul madrilen s-a referit mai intai la Beckham: ""Se duce la Hollywood pentru a fi o semivedeta de cinema. Am avut dreptate ca nu i-am prelungit contractul. Nimeni nu l-a mai dorit, cu exceptia celor de la Los Angeles"". Apoi, Calderon s-a luat de Guti: ""A inceput o data cu Raul, iar la 31 de ani continua sa fie o promisiune, in timp ce Raul este de 12 sezoane o vedeta"".
In cele din urma, toti jucatorii Realului au ajuns in gura boss-ului. ""Exista vanitate, orgoliu, toti au senzatia ca sunt supervedete. Voi aveti cultura si educatie, iar acestea sunt lucruri pe care in general ei nu le au"", si-a continuat Calderon discursul. Nici publicul de pe ""Santiango Bernabeu"" n-a scapat. ""Este un stadion pe care lumea vine ca si cum ar merge la teatru. Ca si cum l-ar vedea pe Placido Domingo. Daca iti place il aplauzi, daca nu taci.""

Ronaldo costa


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.