Mai multe firme folosesc in prezent un nou sistem de verificare si de urmarire a persoanelor care utilizeaza calculatoarele institutiilor respective. Dar acest fapt se face intr-un mod original. Cercetatorii care studiaza modelele de reactie uman
Mai multe firme folosesc in prezent un nou sistem de verificare si de urmarire a persoanelor care utilizeaza calculatoarele institutiilor respective. Dar acest fapt se face intr-un mod original. Cercetatorii care studiaza modelele de reactie umana la un context dat au descoperit ca atunci cand cineva foloseste o tastatura, viteza dintre doua tastari lasa o amprenta personala a utilizatorului, dupa cum se arata intr-un articol al revistei americane Science News.
Dupa ce cercetarile au pus in evidenta faptul ca o data ce utilizatorul se obisnuieste cu o anumita combinatie pentru parola, tastand identic parolele, ca timpi de reactie, softurile utilizate pot depista daca persoanele care au batut acea parola sunt sau nu utilizatorii de drept ai calculatorului respectiv.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.