Regizoare, actrita
Varsta: 68 de ani Spectacolul ""Biloxi Blues"" de Neil Simon, in regia Iarinei Demian, a avut ieri premiera oficiala la Teatrul de Comedie, urmand si astazi sa aiba loc o reprezentatie. Iarina Demian se afla in fata unei no
Regizoare, actrita
Varsta: 68 de ani Spectacolul ""Biloxi Blues"" de Neil Simon, in regia Iarinei Demian, a avut ieri premiera oficiala la Teatrul de Comedie, urmand si astazi sa aiba loc o reprezentatie. Iarina Demian se afla in fata unei noi colaborari pentru un spectacol de teatru cu fiul sau Tudor Chirila, care interpreteaza rolul principal, respectiv severul sergent Toomey. ""Aceasta piesa este un cadou pe care mama ni l-a facut noua, celor de pe scena, iar noi, echipa, speram sa ne ridicam la inaltimea frumusetii acestui cadou"", spune Tudor. In afara de cei doi, spectacolul de la Teatrul de Comedie ii mai aduce pe scena pe Paul Ipate, Constantin Dita, Dan Radulescu, Bogdan Cotlet, Andrei Vizitiu, Radu Iacoban si Aniela Petreanu. Pentru aceasta punere in scena, Jurnalul National o declara pe Iarina Demian ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.