Mircea Rednic va definitiva lotul in Portugalia. Tehnicianul dinamovist s-a aratat multumit dupa primul meci amical al anului, 4-1 cu Dunarea Giurgiu, insa nu s-a edificat asupra jucatorilor pe care va conta in sezonul de primavara. Suporterii dinam

Mircea Rednic va definitiva lotul in Portugalia. Tehnicianul dinamovist s-a aratat multumit dupa primul meci amical al anului, 4-1 cu Dunarea Giurgiu, insa nu s-a edificat asupra jucatorilor pe care va conta in sezonul de primavara.
Suporterii dinamovisti au venit in numar de cateva sute la prima intalnire cu favoritii in 2007. In fata unui partener modest, divizionara B Dunarea Giurgiu, antrenorul Mircea Rednic a folosit intregul lot, mai putin Vranjkovici, Stanici si Ze Kalanga.
""CAINII"" GALBENI. Dinamovistii au aparut pe teren, surprinzator, in tricouri galbene si cu Bogdan Lobont in poarta, desi ultima achizitie a ""cainilor"" fusese transferata abia cu 24 de ore in urma. Tot de la inceput au evoluat Homei si letonul Smirnovs, alte doua noutati, in timp ce Romanovs, brazilianul Do Canto si sud-coreeanul Sung Cho au intrat pe parcurs.
Nu si Vranjkovici, care, din cauza unei entorse, a fost menajat, iar Stanici este inca nerefacut. La final, dupa doua reprize a cate 60 de minute, Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1, golurile fiind realizate de Claudiu Niculescu (2), Ad. Cristea si Danciulescu, respectiv Ciocarlan.
CONCURENTA. ""Mai am nevoie de un jucator pentru a avea concurenta pe toate posturile. Nu este vorba despre un atacant, am deja destui, dintre care doi de marca. Meciul cu Giurgiu a fost un test util. Sunt multumit de noile achizitii, dar inca nu m-am edificat. Vor merge toti in cantonamentul din Portugalia si acolo voi trage linie"", a declarat Mircea Rednic pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.
La meci au asistat, printre altii, Victor si Ioan Becali, Florin Raducioiu, Cornel Dinu si unul dintre actionari, Vasile Turcu. Au lipsit, in schimb, presedintele Nicolae Badea si directorul executiv, Cristi Borcea.

FAMILIE REUSITA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.