Ambasadorul britanic Robin Barnett si secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar in guvernul de la Londra, Jim Knight, i-au premiat ieri pe castigatorii concursului online despre schimbarile climatice organizat pe site-ul ambasadei in decemb
Ambasadorul britanic Robin Barnett si secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar in guvernul de la Londra, Jim Knight, i-au premiat ieri pe castigatorii concursului online despre schimbarile climatice organizat pe site-ul ambasadei in decembrie 2006. ""Incalzirea globala este unul dintre cele mai importante subiecte. Cred ca sistemul educational trebuie sa se implice in cunoasterea de catre tineri a argumentelor stiintifice si a impactului acestui fenomen"", a spus ambasadorul Barnett. Acesta a glumit spunand ca, in momentul in care s-a decis organizarea acestui concurs, nu s-a ""anticipat"" vremea calda de zilele acestea, dar ca prognoza meteo vine cu atat mai mult in sprijinul promovarii subiectului concursului. Secretarul de stat Jim Knight a mentionat ca executivul britanic face eforturi pentru informarea ecologica a populatiei. Concursul a fost castigat de Ana Maria Albulescu, eleva la Liceul ""Costache Negruzzi"" din Iasi, care a castigat o excursie in Delta Dunarii. Proiectul sau s-a numit ""Schimba viitorul in bine, nu clima in rau"". Ambasada va colabora cu pentru alte proiecte cu ministerele Educatiei si Mediului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.