In Statele Unite, bisturiul estetic atrage nu numai femei, ci mai ales barbatii. Daca femeile o fac, noi de ce nu am face-o! Si domnii recurg la chirurgia estetica pentru a atenua unele defecte vizibile care ii impiedica in ascensiunea profesionala.
In Statele Unite, bisturiul estetic atrage nu numai femei, ci mai ales barbatii. Daca femeile o fac, noi de ce nu am face-o! Si domnii recurg la chirurgia estetica pentru a atenua unele defecte vizibile care ii impiedica in ascensiunea profesionala. Dar chirurgia estetica este si o modalitate prin care tot mai multi americani incearca sa-si imbunatateasca viata sexuala. Din aceasta categorie fac parte seniorii cu sotii mult mai tinere, interesati sa ascunda de ochii lumii semnele specifice varstei, care uneori pot sta in calea fericirii conjungale.
CRESTERE. Potrivit datelor oferite de Societatea americana de chirurgie estetica, intre 2000 si 2005, numarul operatiilor de chirurgie estetica la barbati a crescut cu 16%. Cele mai multe interventii au vizat reducerea sanilor, liposuctie, ridicarea pleoapelor etc. Si tot in acesti ani, tarifele la acest gen de interventii chirurgicale au crescut substantial. La doctorul Mark Solomon, chirurg estetician din Pennsylvania, pacientii barbati reprezinta o treime din totalul clientelei. Ei apartin tuturor categoriilor sociale si de varsta: de la gardian de inchisoare pana la sefi de firme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.