Incepe joaca si cu mingea. Aflati in cantonamentul din Italia, de la Coverciano, stelistii vor disputa astazi primul meci amical al anului inaintea ""dublei"" cu FC Sevilla si a reluarii campionatului intern. Din dorinta ca elevii sai sa nu riste e
Incepe joaca si cu mingea. Aflati in cantonamentul din Italia, de la Coverciano, stelistii vor disputa astazi primul meci amical al anului inaintea ""dublei"" cu FC Sevilla si a reluarii campionatului intern.
Din dorinta ca elevii sai sa nu riste eventuale accidentari, antrenorul Cosmin Olaroiu a ales ca adversar pentru jocul de azi echipa de tineret a clubului italian Siena. Partida va avea loc chiar in interiorul bazei de la Coverciano. Vineri, ros-albastrii au programat primul test de verificare serios, in compania echipei elvetiene FC Sion, ocupanta locului 2 in prima liga helveta.
In privinta starii de sanatate a portarului brazilian Andrey Nazario, se estimeaza ca acesta ar putea reveni la pregatiri in a doua jumatate a stagiului pe care Steaua il va desfasura intre 23 ianuarie si 6 februarie in Cipru. El are sanse minime insa sa fie apt pana la meciul tur cu Sevilla.
ADVERSAR. Atacantul lui CFR Cluj Viorel Frunza a fost convocat de selectionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, pentru meciul amical care va avea loc la data de 7 februarie, la Chisinau, intre reprezentativa din tara de peste Prut si Steaua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.