16 Ianuarie 2007de Violeta Cristea

Lectura de un minut

Caricaturist
Varsta: 67 de ani Cunoscutul caricaturist Mihai Stanescu isi lanseaza astazi, ora 12:00, in cadrul expozitiei sale de la Sala Artis a TNB, albumul intitulat ""Am intrat... in Europa"". Tema cartii este aderarea Romaniei la UE. Al
Caricaturist
Varsta: 67 de ani Cunoscutul caricaturist Mihai Stanescu isi lanseaza astazi, ora 12:00, in cadrul expozitiei sale de la Sala Artis a TNB, albumul intitulat ""Am intrat... in Europa"". Tema cartii este aderarea Romaniei la UE. Alaturi de fotografii, desene umoristice, scrisori catre primarie, reclamatii catre PD, albumul cuprinde si imaginile folosite pentru clipul publicitar al Jurnalului National. Artistul marturiseste ca ii este teama ca albumul va fi interzis de PD, pentru ca este o critica acida la adresa Puterii. ""Albumul e foarte bun. Am deja semnale in sensul asta. Chiar acum am primit un biletel roz de la premierul Tariceanu, sa-i opresc un exemplar, pentru ca tirajul este foarte mic"", spune caricaturistul. Pentru lansarea albumului, Jurnalul National il declara pe Mihai Stanescu ""Omul zilei"".

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.