La inceputul lunii octombrie, 2006, actrita a pledat "nevinovat" la acuzatia de violare a ordinului de custodie asupra fiicei sale, Ireland, formulata de fostul ei sot. In urma acuzatiilor lui Baldwin, lui Basinger i s-a intentat proces pentru 12 cap
La inceputul lunii octombrie, 2006, actrita a pledat "nevinovat" la acuzatia de violare a ordinului de custodie asupra fiicei sale, Ireland, formulata de fostul ei sot. In urma acuzatiilor lui Baldwin, lui Basinger i s-a intentat proces pentru 12 capete de acuzare. Basinger risca o pedeapsa maxima de 60 de zile de inchisoare si o amenda de 12.000 de dolari daca va fi gasita vinovata. Actrita, in varsta de 52 de ani, si Baldwin, in varsta de 48 de ani, s-au casatorit in 1993 si au hotarat sa se desparta sapte ani mai tarziu. Divortul a fost finalizat in 2002 si de atunci celebrul cuplu este implicat intr-o apriga disputa asupra custodiei fiicei lor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.