Romania joaca in aceasta seara la Riga. Elevii lui Lucian Rasnita sustin astazi prima mansa a dublei cu Letonia, decisiva pentru stabilirea clasamentului final al Grupei a 3-a de calificare la CE. Partida de la Riga va incepe la ora 19:30 si va fi

Romania joaca in aceasta seara la Riga. Elevii lui Lucian Rasnita sustin astazi prima mansa a dublei cu Letonia, decisiva pentru stabilirea clasamentului final al Grupei a 3-a de calificare la CE.
Partida de la Riga va incepe la ora 19:30 si va fi transmisa in direct de TV Sport. Romania si Letonia conduc grupa preliminara a 3-a, la egalitate de puncte, dupa ce au inregistrat pana acum victorii pe linie in fata Bulgariei si a Georgiei. Ambele echipe si-au asigurat deja calificarea in play-off dupa aceste rezultate, dar primul loc in grupa poate oferi sansa de a intalni un adversar mai accesibil la barajul din luna iunie.
I-am mai batut. Meciul tur de la Riga va fi arbitrat de danezii Jens Nybo si Leif Poulsen. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in urma cu un an, in preliminariile Campionatului Mondial, cand handbalistii tricolori au obtinut victoria in ambele meciuri: 27-24 la Oradea si 34-32 in deplasare. Partida retur dintre Romania si Letonia se va disputa duminica, la Constanta, si va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 11:00.

Tragere la sorti buna pentru echipele feminine romanesti


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.