Bogdan Lobont a revenit cu ambitii mari. Transferat de la Fiorentina in schimbul sumei de 750.000 de euro, Lobont a semnat ieri un contract pe patru ani si jumatate si a intrat direct in cantonament. Dupa despartirea de Fiorentina, Bogdan Lobont a f

Bogdan Lobont a revenit cu ambitii mari. Transferat de la Fiorentina in schimbul sumei de 750.000 de euro, Lobont a semnat ieri un contract pe patru ani si jumatate si a intrat direct in cantonament.
Dupa despartirea de Fiorentina, Bogdan Lobont a fost prezentat ieri la noua sa echipa, revenind in Stefan cel Mare dupa cinci ani. ""Sunt bucuros ca am luat decizia de a semna cu Dinamo. Am ocazia sa joc din nou la o echipa mare. Am mai luat un titlu cu alb-rosii si, pentru noul sezon, imi doresc un traseu cat mai lung in Europa, castigarea campionatului si participarea in Liga Campionilor. Nu in ultimul rand, imi doresc sa revin la echipa nationala"", a declarat noul goalkeeper dinamovist.
Antrenorul Mircea Rednic considera acest transfer drept o mare reusita: ""Mi l-am dorit pe Lobont si sunt fericit ca s-a realizat tranzactia. Acum am concurenta si pentru postul de portar"". Imediat dupa prezentare, Lobont a plecat in cantonamentul de la Saftica, unde a fost prezentat noilor coechipieri, iar azi ar urma sa debuteze la Dinamo, in meciul amical cu Dunarea Giurgiu.

Ambitios


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.