Adriana Iliescu, cunoscuta pentru faptul ca a devenit mama la 66 de ani, i-a aniversat fiicei sale ziua de nastere la Maternitatea ""Panait Sarbu"". Maria Eliza a implinit ieri 2 anisori, iar mama ei a tinut sa sufle in lumanari in mijlocul echipei m
Adriana Iliescu, cunoscuta pentru faptul ca a devenit mama la 66 de ani, i-a aniversat fiicei sale ziua de nastere la Maternitatea ""Panait Sarbu"". Maria Eliza a implinit ieri 2 anisori, iar mama ei a tinut sa sufle in lumanari in mijlocul echipei medicale care a adus-o pe lume.
La intrarea in maternitate, Eliza a fost intampinata de Alexandru, nepotul in varsta de 2 ani si 4 luni al profesorului Bogdan Marinescu, cel care a reusit performanta medicala a unei sarcini la o femeie de 66 de ani.
Prof. dr. Marinescu, care este unul dintre cei patru nasi ai micutei, i-a daruit acesteia un lantisor cu cruciulita si i-a urat ""sa creasca tot la fel de frumos ca pana acum si sa fie la fel de isteata si de cocheta"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.