Razvan Lucescu s-a suparat.Faptul ca macedoneanul Grozdanovski nu a ajuns in Romania in timp util l-a scos din sarite pe tehnicianul giulestenilor, Lucescu Junior apreciind ieri ca mijlocasul nu este o supervaloare. Desi transferul lui Vlatko Grozda

Razvan Lucescu s-a suparat.Faptul ca macedoneanul Grozdanovski nu a ajuns in Romania in timp util l-a scos din sarite pe tehnicianul giulestenilor, Lucescu Junior apreciind ieri ca mijlocasul nu este o supervaloare.
Desi transferul lui Vlatko Grozdanovski in Giulesti era ca si perfectat, tanarul international macedonean nu s-a alaturat ieri-dimineata noilor sai colegi. Fotbalistul a incalcat astfel acordul dintre oficialii Rapidului si cei ai Omoniei Nicosia, care stipula ca Grozdanovski va ajunge sub comanda lui Razvan Lucescu a doua zi dupa ce va fi disputat ultimul meci in tricoul Omoniei, cu Agia Napa.
VANITATE. Cu toate ca exista si posibilitatea ca Grozdanovski sa faca jonctiunea cu lotul rapidist direct in Spania, la Las Palmas, unde giulestenii vor efectua, incepand de azi, un prim stagiu de pregatire, Razvan Lucescu nu s-a ferit sa-l atace frontal pe macedonean.
""Grozdanovski nu ar fi fost jucatorul care sa castige meciurile de unul singur, cel mult ar fi suplinit plecarea lui Karamyan"", a spus tehnicianul ""alb-visiniilor"". Cum delegatia Rapidului avea fixata plecarea in Spania in cursul acestei dimineti, Lucescu Junior a tinut sa-i dea si un ultimatum mijlocasului stanga: ""Daca nu ajunge in Romania pana plecam noi in Spania, o vom face fara el, iar asta inseamna ca pica totul. Daca nu vine nu inseamna ca l-am pierdut pe Van Basten sau pe Maradona"".

In cantonamentul pe care il vor efectua in Insulele Canare, timp de o saptamana, giulestenii vor disputa si trei partide amicale: maine cu Rosenborg Trondheim, la 19 ianuarie cu Brondby, ambele transmise de TV Sport, iar la 22 sau la 23 ianuarie cu o echipa locala.

Iencsi, in carti. Chiar daca Mazilu si Costin Lazar si-l doresc la Rapid pe fostul lor coechipier de la Sportul Studentesc Tiberiu Balan, Razvan Lucescu nu s-a aratat interesat de serviciile mijlocasului. ""Una este ce se scrie si alta este realitatea. Nu am discutat cu nimeni despre un eventual transfer al lui Tibi Balan in Giulesti"", a precizat tehnicianul gruparii din Grant. In schimb, n-ar fi exclusa legitimarea lui Adrian Iencsi, care de cateva zile se antreneaza cu Rapid.

Nu sunt prosti. Marius Maldarasanu i-a raspuns ieri lui Ionel Ganea, dupa ce acesta a declarat ca ""la echipele mari nu poti trai din amintiri, iar domnul Copos are dreptate cand vrea sa renunte la Maldarasanu si la Buga"". ""Ganea a gresit cand a vorbit asa. Am avut apoi o discutie cu el si cu Razvan Lucescu si totul s-a rezolvat. Acum e liniste in vestiar, noi suntem 20 de jucatori si am fi prosti sa ne dam noi dupa Ganea atunci cand va fi un caz aparte"", a spus ""Malda"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.