Ieri, la sediul Loteriei Romane s-au prezentat fericitii castigatori ai marelui premiu la Loto 6/49, in valoare de 10,470 milioane de lei, premiu care include si o garsoniera. Dat fiind faptul ca au jucat schema redusa cod 48, pe langa castigul de ca
Ieri, la sediul Loteriei Romane s-au prezentat fericitii castigatori ai marelui premiu la Loto 6/49, in valoare de 10,470 milioane de lei, premiu care include si o garsoniera. Dat fiind faptul ca au jucat schema redusa cod 48, pe langa castigul de categoria I, au obtinut si noua premii de categoria a III-a, suma totala castigata fiind de 10,477 milioane de lei.
Castigatorii sunt noua barbati din Bucuresti, oameni hotarati si in acelasi timp prieteni si parteneri de joc de mai bine de doi ani. Majoritatea lor se declara jucatori fideli la Loto 6/49.
Norocosii ne-au declarat ca, in ultimii doi ani, au jucat mereu in formula noua, de fiecare data, schema redusa cod 48, adica cate un numar de fiecare.
Costul biletului norocos a fost de 54,10 lei. Castigatorii au declarat ca nu s-au gandit ce vor face cu banii. Insa cu siguranta vor continua sa joace la Loto ca si pana acum. Cei noua norocosi au ales sa-si pastreze anonimatul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.