Zi proasta pentru romanii din Serie A. Cristi Chivu si Adi Mutu au facut greseli stupide in ultimele secunde. Fundasul Romei a provocat un penalty in meciul cu Messina, iar atacantul Fiorentinei a luat galben pentru hent si va rata partida cu Inter.
Zi proasta pentru romanii din Serie A. Cristi Chivu si Adi Mutu au facut greseli stupide in ultimele secunde. Fundasul Romei a provocat un penalty in meciul cu Messina, iar atacantul Fiorentinei a luat galben pentru hent si va rata partida cu Inter.
In urma unui sondaj de opinie efectuat de cotidianul Gazzetta dello Sport, Cristi Chivu a fost desemnat cel mai slab jucator al saptamanii trecute in Italia. Fundasul roman a primit 55,9% din voturile celor 456 de persoane participante la sondaj, fiind urmat in ""clasamentul rusinii"" de fundasul lui Juventus, Robert Kovaci (28,1%), si de mijlocasul lui Livorno, Carmine Coppola (16%).
VINOVAT. Internationalul roman a fost integralist in partida pe care AS Roma a incheiat-o la egalitate, 1-1, pe terenul Messinei, in etapa a 19-a din Serie A. Pentru ca a provocat un penalty in minutul 90+2 al intalnirii, romanul are pe constiinta golul din care sicilienii au reusit egalarea.
Antrenorul Luciano Spalletti nu a contestat decizia arbitrului, recunoscand ca lovitura de pedeapsa a fost acordata corect. ""Consider ca a fost penalty la interventia lui Chivu asupra lui Di Napoli. Atacantul gazdelor a protejat foarte bine balonul, iar Chivu a gresit"", a declarat Spalletti. In urma evolutiei sale din meciul cu Messina, romanul a primit nota 5,5 din partea agentiei Datasport. ""N-a stralucit in dupa-amiaza de la Messina, aportul sau a lipsit, si asta s-a vazut la finalul meciului.""

Hent stupid. Nici Adrian Mutu n-a avut parte de o zi buna duminica. Atacantul Fiorentinei a fost notat cu 5 de agentia Datasport pentru prestatia din partida cu Sampdoria, scor 0-0. Mutu si-a dat in petic tot in finalul intalnirii, dupa ce a comis un hent prostesc in minutul 90+5, pentru care a primit un cartonas galben. Pentru ca este al patrulea avertisment in acest sezon, ""Briliantul"" va rata confruntarea cu Inter Milano, din etapa a 20-a. ""Jumatate de punct in minus pentru acea tentativa stupida de a inscrie cu mana, care il va costa meciul cu Inter"", a comentat Datasport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.