Theodor Stolojan ar putea primi la 22 ianuarie OK justitiei pentru infiintarea PLD. Ieri, instanta a luat in discutie sase cereri de interventie depuse la dosarul PLD, formulate de membri fondatori ai Partidul Liberal din Romania, Asociatia 21 Decemb
Theodor Stolojan ar putea primi la 22 ianuarie OK justitiei pentru infiintarea PLD. Ieri, instanta a luat in discutie sase cereri de interventie depuse la dosarul PLD, formulate de membri fondatori ai Partidul Liberal din Romania, Asociatia 21 Decembrie, Partidul Solidaritatii Democratice pentru Sanse Egale si o Societate Mai Buna si Ioan Ceausu, conform Mediafax.


Avocatii PLD sustin ca cererea Asociatiei 21 Decembrie nu este corect formulata, fiind cu titlu de contestatie si nu de interventie. Asociatia 21 Decembrie 1989 a invocat in contestatie faptul ca semnaturile necesare inscrierii nu ar fi reale, deoarece nu ar fi avut timp sa adune 125.000 de semnaturi. De asemenea, Nicolae Bacanu si Vasile Racolta, sustinand ca sunt membri fondatori ai Partidului Liberal Democrat din Romania, au contestat numele noului partid al lui Stolojan, care ar putea duce in eroare alegatorii partidului fondat de ei si care nu mai exista de mai multi ani. Nici una dintre cererile de interventie nu apartine PNL. Cererea de inregistrare a PLD a fost sustinuta de Theodor Stolojan, Valeriu Stoica (foto) si Gheorghe Flutur, care au fost prezenti ieri la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.