Mandru ca a reusit sa readuca Universitatea Craiova pe prima scena fotbalistica a tarii, finantatorul Adrian Mititelu a intrat in conflict cu toata lumea. In primul rand, „marioneta“ fostului militian Dinel Staicu a declansat razboi tota
Mandru ca a reusit sa readuca Universitatea Craiova pe prima scena fotbalistica a tarii, finantatorul Adrian Mititelu a intrat in conflict cu toata lumea. In primul rand, „marioneta“ fostului militian Dinel Staicu a declansat razboi total cu rivalele bucurestene Dinamo, Steaua si Rapid. Desi era greu de crezut, intre suporteri existand o alianta pe fata impotriva gruparilor din Capitala, presedintele Consiliului Director al clubului craiovean este pe cale sa creeze un conflict si cu Poli Timisoara. Motivul invocat de Adrian Mititelu este acela ca gruparea de pe Bega trebuie sa dea, cat mai urgent posibil, un procent din transferul din aceasta iarna al lui Silviu Balace la Dinamo Bucuresti. „Atunci cand Stiinta l-a cedat Politehnicii Timisoara, in contract era stipulata si o clauza, care ne da dreptul la 20 % din-tr-un eventual transfer. Cum Balace a plecat in iarna asta pe 300.000 de euro la Dinamo, atunci noua ar trebui sa ne revina circa 60.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.