Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol: nunta in secret Una dintre perechile formate pe platourile de filmare de la Buftea a ajuns pana la Starea Civila, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina casatorindu-se in secret, la sfarsitul lunii decembrie, du
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol: nunta in secret Una dintre perechile formate pe platourile de filmare de la Buftea a ajuns pana la Starea Civila, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina casatorindu-se in secret, la sfarsitul lunii decembrie, dupa o relatie de doar trei luni.

Nu putine au fost, de-a lungul anilor, exemplele in care starurile de la Hollywood au facut pasiuni unele pentru altele in timpul „serviciului“, actorii continuand saruturile si declaratiile de amor si dupa oprirea camerelor de luat vederi. Desi nu suporta comparatie cu „Cetatea Filmului“ din L.A., Acasa TV pare a fi nu doar o adevarata fabrica de telenovele, ci si de cupluri formate pe platourile de filmare, care contribuie, prin povestile lor de dragoste, la notorietatea postului si a productiilor 'romance>> in care joaca.

Cea mai cunoscuta pereche nascuta sub acoperisul trustului MediaPro este acela format din Dan Bordeianu si Adela Popescu. Cei doi s-au indragostit in studiourile de la Buftea, pe vremea cand filmau la „Numai iubirea“, succesul serialului fiind dublat datorita popularizarii relat iei lor. Observand cat de bine „vinde“ alaturarea celor doua nume, producatorii de la Acasa au avut grija, printr-o inteleapta miscare de marketing, sa-i mai distribuie si in urmatoarele proiecte, „Lacrimi de iubire“ si „Iubire ca in filme“. La un moment dat, cuplul a devenit insa extrem de comercial, consumatorii de presa mondena s-au plictisit, audientele au scazut. Parca tocmai pentru a preintampina acest declin, alti doi actori de telenovele s-au indragostit in ultimele luni ale anului trecut, dar, spre deosebire de colegii lor, Adela si Dan, ei au trecut mai repede la fapte matrimoniale, oficializandu-si relatia la Starea Civila.

Din menajera a ajuns sotia lui
Desi sunt impreuna doar de trei luni, pe Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina i-a intepat asa de tare sageata lui Cupidon, incat au hotarat sa se casatoreasca la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut. Ei s-au cunoscut acum cativa ani, cand au filmat pentru 'Numai iubirea>>, unde Papi juca rolul arhitectului Dan Bratu, iar Ioana era menajera ce vorbea stricat romaneste. Idila dintre cei doi a inceput abia la filmarile pentru 'Daria, iubirea mea>> si s-a dezvoltat intr-o relatie serioasa, pare-se: „Chiar daca ne cunoastem de aproape trei ani, de la 'Numai iubirea>>, totul s-a transformat intr-o poveste de dragoste acum, de curand, mai precis in ultimele luni ale anului 2006, cand am petrecut mai mult timp pe platourile de filmare la 'Daria, iubirea mea>>“, spune Papadopol. Casatoria lor s-a desfasurat in secret, intr-un cadru restrans, cu putini invitati, iar martori au fost Dragos Bucur si Dana Nalbaru, deveniti, zilele trecute, parintii unei fetite. Papadopol a mai adaugat ca, desi decizia lui si a Ioanei de a se casatori a fost una fireasca, ea a luat prin surprindere pe toata lumea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.