Rapidistii care s-au plans in aceasta iarna de contracte mici sau de criticile patronului au fost pusi la punct incepand de ieri. Conducerea giulestenilor i-a informat ca vor plati amenzi cu valori cuprinse intre 500 si 2000 de euro pentru declaratii
Rapidistii care s-au plans in aceasta iarna de contracte mici sau de criticile patronului au fost pusi la punct incepand de ieri. Conducerea giulestenilor i-a informat ca vor plati amenzi cu valori cuprinse intre 500 si 2000 de euro pentru declaratii acordate in afara conferintelor de presa oficiale. Altfel, aseara sau astazi era asteptat sa soseasca in tara si ultima achizitie a Rapidului, macedoneanul Vlatko Grozdanovski, pentru care bucurestenii vor plati Omoniei Nicosia aproximativ 650.000 de euro. Fotbalistul a fost convins de Grigore Sichitiu, directorul tehnic al giulestenilor, sa semneze un contract pe trei ani si jumatate, cu un salariu stagional de 150.000 de euro. "Rapid este o echipa mai buna decat Omonia, mai cunoscuta in Europa si abia astept sa joc la Bucuresti", a declarat mijlocasul stanga achizitionat pentru a suplini plecarea lui Artiom Karamian. De altfel, pentru acest post, Razvan Lucescu mai are si varianta Ryan Griffiths, australianul al carui impresar a dezmintit plecarea de la Rapid. "Eu n-am avut si nici nu am vreo oferta pentru Ryan, nici din Anglia, nici din alta parte. Si nici la club nu cred ca a venit ceva, pentru ca daca venea, cei de acolo trebuiau sa ma contacteze sa imi comunice care este situatia. Au fost doar niste vorbe aruncate in presa", a spus agentul Marcel Popescu. "Ryan nu va pleca. El poate fi de folos echipei pe banda stanga, acolo unde a ramas liber dupa plecarea lui Karamian. Ryan a mai evoluat mijlocas de banda chiar la Rapid si a aratat ca poate face treaba buna si pe acest post", a adaugat Popescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.