Cum era de asteptat, handbalistii pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu n-au prea avut batai de cap la Tbilisi, diferenta din finalul intalnirii din Georgia nelasand loc comentariilor. De altfel, dupa o prima repriza in care "tricolorii" si
Cum era de asteptat, handbalistii pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu n-au prea avut batai de cap la Tbilisi, diferenta din finalul intalnirii din Georgia nelasand loc comentariilor. De altfel, dupa o prima repriza in care "tricolorii" si-au facut singuri viata amara, gresind copilareste si ratand cu usurinta din situatii favorabile, diferenta de valoare si-a spus cuvantul dupa pauza, cand jucatorii nostri s-au distantat la zece goluri fara sa tureze prea mult motoarele. Principalii marcatori ai echipei noastre au fost Viorel Mazilu (10), Marius Sadoveac (7), Mihai Timofte (4), Rares Jurca si Marian Cozma (cate 3). Imediat dupa meci, presedintele FRH, Cristian Gatu, s-a declarat multumit de victorie si a spus ca intalnirea cu Georgia trebuie sa fie un test util inaintea derby-ului cu Letonia, echipa care a acumulat tot trei succese. In urma acestui rezultat, Romania ocupa primul loc in grupa a III-a, la egalitate de puncte cu Letonia, care are, insa, un golaveraj mai slab. Maine, de la ora 11, intr-un meci transmis in direct de TV Sport, Romania va intalni la Constanta selectionata Georgiei, in vreme ce Letonia se va confrunta cu Bulgaria. Reamintim ca prima clasata din grupa preliminara va avea 80% sanse de a evita in meciurile de baraj pentru Euro 2008 una din cele sase echipe calificate direct in aceasta faza, in vreme ce ocupanta locului secund va da piept cu una dintre favorite pentru calificarea la turneul final european de anul viitor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.