Karamian s-a imbracat in violet.Banatenii si-au prezentat ieri oficial achizitiile facute pana acum: Artiom Karamian, Peter Omoduemuke si directorul executiv Gheorghe Chivorchian. Fostul jucator al Rapidului a semnat ieri contractul cu Poli, care se

Karamian s-a imbracat in violet.Banatenii si-au prezentat ieri oficial achizitiile facute pana acum: Artiom Karamian, Peter Omoduemuke si directorul executiv Gheorghe Chivorchian.
Fostul jucator al Rapidului a semnat ieri contractul cu Poli, care se intinde pe trei ani si jumatate. El va primi 120.000 de euro pe sezon, precum si o prima de instalare, deoarece a fost liber de contract. Karamian a facut o declaratie soc inca de la sosirea pe aeroportul din Timisoara. ""Cu inima raman rapidist, dar am venit aici ca sa raman. Ce fac acum e si pentru familie, dar la Rapid nu am fost inteles"", a spus mijlocasul, care a explicat apoi ce l-a facut sa aleaga noua sa echipa: ""Am decis sa vin la Timisoara datorita faptului ca domnul Iancu este un om foarte bun, serios, care mi-a intins o mana de ajutor. Sunt fericit ca am venit la Poli, stiu ca in prima etapa din acest an avem meci cu Rapidul si sunt pregatit sa dau totul"". Armeanul, care va juca la Poli cu numarul 77, nu a facut aseara primul antrenament alaturi de noii sai coechipieri, deoarece s-a intors la Bucuresti sa isi ia bagajele. Cu Poli va semna in curand si fratele Arman Karamian, aflat in acest moment in SUA, intr-un turneu cu echipa nationala a Armeniei. Nigerianul Peter Omoduemuke a primit tricoul cu numarul 17.

Chivorchian se gandeste si la titlu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.