Nationala masculina a invins ieri, in deplasare, scor 34-24 (18-15), reprezentativa Georgiei, in cel de-al treilea meci din grupa a III-a de calificare in play-off-ul CE 2008. Golgeterii echipei pregatite de Lucian Rasnita au fost Viorel Mazilu (10 g
Nationala masculina a invins ieri, in deplasare, scor 34-24 (18-15), reprezentativa Georgiei, in cel de-al treilea meci din grupa a III-a de calificare in play-off-ul CE 2008. Golgeterii echipei pregatite de Lucian Rasnita au fost Viorel Mazilu (10 goluri) si Marius Sadoveac (7).
Romania ocupa primul loc in grupa, cu sase puncte, la egalitate cu Letonia, care are insa un golaveraj mai slab. Returul impotriva gruzinilor va avea loc maine, la Constanta, de la ora 11:00. Dupa meciul de la Tbilisi, antrenorul Lucian Rasnita a declarat: ""Echipa a resimtit o stare de oboseala. Decisiva va fi dubla cu Letonia pentru primul loc, care ne-ar feri de multi adversari dificili in play-off"".
FEMININ. Duminica, de la ora 13:00, in Cupa Cupelor, Oltchim va disputa la Ramnicu-Valcea returul cu Cornexi Alcoa, dupa 25-25 in Ungaria. La Brasov, de la ora 17:00, Rulmentul are un avantaj de cinci goluri obtinut in prima mansa, la Copenhaga, iar HC Zalau va evolua in Ungaria, dupa ce a pierdut acasa, cu 21-31, cu Debrecen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.