Cum s-ar sinucide Vierme de la Animal X? Bula n-a murit. Doar s-a dus sa se odihneasca putin. Ca sa nu murim de tristete, si-a lasat niste inlocuitori: vedetele Romaniei zilelor noastre. De la parlamentari la oameni din sport, de la cantareti si

Cum s-ar sinucide Vierme de la Animal X? Bula n-a murit. Doar s-a dus sa se odihneasca putin. Ca sa nu murim de tristete, si-a lasat niste inlocuitori: vedetele Romaniei zilelor noastre. De la parlamentari la oameni din sport, de la cantareti si vedete de televiziune la ministri si presedinti, celebritatile contemporane n-au trecut de ciurul umorului romanesc. Sa radem deci!
VEDETE TV. ""Stiti care este diferenta dintre Dan Negru si Cabral? Cabral e Negru, dar Negru nu poate fi Cabral!"", ""Banuiti care ar fi culmea emisiunii prezentate de Andreea Marin? George W. Bush si Bin Laden sa se intalneasca si sa se sarute, plangand de fericire, in direct, la «Surprize, Surprize»!"".
Nici stiristii nu sunt trecuti cu vederea. ""Adelin Petrisor este trimis ca reporter de razboi in Irak. Spre seara, dupa o lunga zi de documentare, intra intr-un bar... Soc!... La o masa, la o sueta, Bin Laden si cu George W. Bush. «Ia uite, ce reportaj tare pot sa fac!...», isi spune al nostru si intra in vorba cu ei. «Ce faceti voi doi aici, mai? Nu erati dusmani?» «Pai uite, tocmai stabiliseram ca vrem sa omoram 100.000 de irakieni si un biciclist», ii raspunde Bin Laden. «Pai cu biciclistul ce aveti?», se mira Adelin. Atunci, Bush se intoarce catre Bin Laden si-i spune: «Vezi, ma, ca pe nimeni nu-l intereseaza cei 100.000 de irakieni?!?...».""
CANTARETI. Si daca ai fani care te vaneaza pe la concerte, ce? Crezi ca esti scutit si nu poti deveni subiect de banc? Iata cateva exemple! ""Cei de la Animal X se duc sa vada filmul «Godzilla». Cand ajung acolo, surpriza: nu aveau nici un ban in buzunar. Hiena: «Fiti atenti cum facem!». Se duce la vanzatoarea de la bilete si zice: «Salut, eu sunt Hiena de la Animal X!». Tipa ii da imediat un bilet. Se duce si Vierme: «Salut, eu sunt Vierme de la Animal X!» Imediat primeste si el un bilet. Se duce si Soparla: «Salut, sunt Soparla de la Animal X!» La care vanzatoarea: «Ajutor! Godzilla!!»."" Banc sec: ""Vierme, catre prietena lui: «Daca nu te impaci cu mine, ma arunc in fata gainii!»"".
""In urma unui accident grav, Stefan Hrusca si-a rupt gatul. Politia stabileste cauza accidentului: cantautorul a cazut dintr-un copac cu flori.""
Adrian Copilul Minune este si el un mic... Bula. ""De ce rade Adrian Copilul Minune cand coboara, alergand, un deal?"" Raspuns: ""Pentru ca il gadila iarba in fund"". ""De ce tine Adrian Copilul Minune mainile sus cand canta? Ca sa nu-l calce ceilalti in picioare..."". ""Ce e mic, negru si il doare inima? Adrian Copilul Minune...""

Copac cu flori


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.