Cantonament fara meciuri la Coverciano. Portarul Andrey Nazario a fost operat ieri la menisc la Institutul Ortopedic Rizzoli din Bologna. Brazilianul isi va relua antrenamentele in aproximativ 30 de zile si va fi apt de joc in luna martie. Accidenta

Cantonament fara meciuri la Coverciano. Portarul Andrey Nazario a fost operat ieri la menisc la Institutul Ortopedic Rizzoli din Bologna. Brazilianul isi va relua antrenamentele in aproximativ 30 de zile si va fi apt de joc in luna martie.
Accidentat chiar la primul antrenament efectuat in Ghencea, Andrey a facut deplasarea cu echipa in Italia, dar, spre deosebire de coechipieri, cantonati la Coverciano, noua achizitie a ros-albastrilor a fost nevoita sa stea mai mult la Bologna. Miercuri, brazilianul a fost consultat de doctorul Marcacci, cel care l-a operat anul trecut si pe capitanul Mirel Radoi. Diagnosticul a fost o afectiune a meniscului, pentru care portarul a suferit ieri o interventie chirurgicala. Totul a decurs fara probleme, medicii aproximand ca Andrey va putea juca in luna martie.
ALT PORTAR. Deoarece brazilianul nu va fi apt pentru dubla cu FC Sevilla, care va avea loc la 15 si 22 februarie, oficialii campioanei iau in calcul si varianta aducerii unui alt portar, care ar putea fi inscris pe lista UEFA pana la sfarsitul lunii. In afara de Cernea, pe acest post in lotul deplasat la Coverciano se mai afla doar tanarul Cezar Lungu.
TESTE. Primele doua zile petrecute de elevii lui Cosmin Olaroiu in Italia nu au fost tocmai usoare. Tehnicianul a programat cate doua sedinte de pregatire zilnic, in care fotbalistii au fost testati pentru a se vedea nivelul fizic la care se afla dupa vacanta. Pana acum, pentru stagiul de la Coverciano nu a fost perfectat nici un meci amical, dar se poarta discutii in acest sens cu trei echipe, pe care managerul Mihai Stoica nu a vrut sa le dezvaluie. Cu siguranta insa, in Cipru, urmatorul stagiu, vor fi si meciuri.
REVENIRI. Aflat de asemenea la Bologna, dar la clinica Isokinetic, Mihaita Nesu spera sa poata juca din nou in maximum o luna. ""Cel tarziu luni voi relua antrenamentele pe teren si mai am la dispozitie o luna pentru a fi refacut complet. Sper sa joc macar un minut cu Sevilla"", a spus Nesu. ""Putem face un meci mare cu spaniolii"", a declarat si Victoras Iacob, indisponibil si el mult timp anul trecut din cauza unei probleme la genunchi.

Sevilla, doar 0-0 la Rayo, in Cupa


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.