La 18 ianuarie, la Timisoara, Cargo va sustine un mare concert prin care actuali si fosti membri ai grupului plus invitati surpriza si aproape 1.000 de fani il vor sarbatori pe boss-ul formatiei, Adi Barar. Evenimentul intitulat ""Jurnal de bord"" a
La 18 ianuarie, la Timisoara, Cargo va sustine un mare concert prin care actuali si fosti membri ai grupului plus invitati surpriza si aproape 1.000 de fani il vor sarbatori pe boss-ul formatiei, Adi Barar. Evenimentul intitulat ""Jurnal de bord"" a ajuns la editia a patra si se va desfasura in clubul The Note, de la ora 21:00.
Cei de la Cargo au pregatit invitatilor un concert maraton, care va dura (cel putin) patru ore si care ii va reuni, sub acelasi acoperis, pe Quo Vadis, Six din Arad, dar si fosti muzicieni care au trecut prin Cargo, printre care si Tibi Baco. ""De patru ani incoace realizam un adevarat spectacol pentru fanii nostrii, eveniment pe care l-am denumit sugestiv «Jurnal de bord». Ideea concertului mi-a venit acum mult timp cand am scris o carte cu acelasi nume in care povestesc despre evolutia mea pe plan muzical. M-am hotarat sa transpun intr-un spectacol, cu ajutorul prietenilor nostrii muzicieni, toate etapele din viata mea si cum ziua mea este la 15 ianuarie, nu mi-a fost greu sa stabilesc si data concertului aniversar"", a marturisit Adi Barar.
Prin urmare concertul va ilustra pe note, fiecare perioada muzicala din viata lui Adi, de la chitara clasica, la chitara electrica, de la blues la rock and roll si terminand cu perioada Cargo. In afara pregatirii acestui spectacol, grupul Cargo definitiveaza noul album, preconizat sa apara ""in prima parte a acestui an"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.