Judecator
Varsta: 58 de ani Judecatorul Anton Pandrea a fost ales, ieri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii cu unanimitate de voturi. Pandrea, fost sef al Sectiei Penale de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost unicu
Judecator
Varsta: 58 de ani Judecatorul Anton Pandrea a fost ales, ieri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii cu unanimitate de voturi. Pandrea, fost sef al Sectiei Penale de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost unicul candidat pentru ocuparea acestei functii. Noul presedinte al CSM si-a inceput activitatea in sistemul judiciar ca avocat in Prahova, in 1972, iar sase ani mai tarziu a fost judecator, la Judecatoriile sectoarelor 3 si 5 din Bucuresti. Din 1990 pana in 1998, este judecator la Curtea Suprema de Justitie, iar din iulie 1992 este numit presedintele Sectiei penale. Pandrea a fost numit din 9 iulie 2004 seful Sectiei penale de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru numirea sa la carma CSM, Jurnalul National il declara pe Anton Pandrea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.