A picat transferul lui Bangoura. Actionarul ""cainilor"" a precizat ca, pana luni, cand va fi definitivat lotul de jucatori, vor aparea cateva surprize, una dintre ele putand fi fostul jucator al lui Juventus Torino, ucraineanul Serghei Kovalenko. D
A picat transferul lui Bangoura. Actionarul ""cainilor"" a precizat ca, pana luni, cand va fi definitivat lotul de jucatori, vor aparea cateva surprize, una dintre ele putand fi fostul jucator al lui Juventus Torino, ucraineanul Serghei Kovalenko.
Dupa negocieri care au durat aproape doua saptamani, transferul lui Bangoura, de la Stoke City, se pare ca nu mai este de actualitate. In aceasta situatie, antrenorul Mircea Rednic s-a reorientat. ""Vom aduce un atacant mai bun ca Bangoura"", a declarat ""Puriul"".
SECRET. Fara sa deconspire ceva, tehnicianul dinamovist a discutat, in paralel, si posibilitatea aducerii in ""Stefan cel Mare"" a lui Serghei Kovalenko, un atacant ucrainean care evolueaza la Standard Liege. ""Cel tarziu luni vom definitiva lotul. Va asigur ca vor urma surprize placute"", a declarat unul dintre actionarii ""ros-albilor"", Vasile Turcu. O ""bomba"", Kovalenko, are 22 de ani, si pana in 2004 a fost la Juventus Torino, cand, dupa o trecere efemera pe la amatorii de la Lodigiani Calcio, a fost transferat de Standard Liege, mai avand contract pana in anul 2008.
La gruparea belgiana, Kovalenko a reusit 7 goluri in 53 de partide, din care doar in 14 a fost titular. De asemenea, pe lista lui Rednic se mai afla bulgarul Cvatkov, de la Sparta Rotterdam, si belgianul Christophe, de la Gent, unde este coleg cu Alin Stoica.
ADVERSAR. Benfica Lisabona, viitoarea adversara a ""cainilor"" in Cupa UEFA, a castigat turneul de la Dubai fara gol marcat. In finala, ""vulturii"" au invins, scor 5-4, dupa penalty-uri, 0-0 la final, pe Lazio Roma. In primul joc, tot dupa 0-0, Benfica s-a impus, 4-3 la penalty-uri, in fata lui Bayern München.
PROBLEME CU ZE. Angolezul Ze Kalanga nu a ajuns nici ieri in Romania, intampinand aceleasi probleme ca vara trecuta, inaintea transferului la Dinamo, avand probleme cu viza de tranzitare a Frantei. Dupa interventia conducerii dinamoviste, s-au primit asigurari ca Ze Kalanga va ajunge in Bucuresti in cursul zilei de azi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.