Jose Mourinho (foto) se afla in plin conflict cu Roman Abramovici. Pentru a se apara de acuzele venite din toate partile in urma rezultatelor din ultima perioada, tehnicianul portughez a dat vina de patronul sau. ""In vara, am cerut sa mi se aduca
Jose Mourinho (foto) se afla in plin conflict cu Roman Abramovici. Pentru a se apara de acuzele venite din toate partile in urma rezultatelor din ultima perioada, tehnicianul portughez a dat vina de patronul sau.
""In vara, am cerut sa mi se aduca anumiti jucatori, dar au venit altii. A fost alegerea clubului, nu a mea. Eu sunt doar antrenor."" Mourinho face astfel referire la Sevcenko si la Ballack, doua vedete dorite cu orice pret de magnatul rus, dar care nu sunt deloc pe placul portughezului.
Antrenorul lusitan a adaugat ca ar fi solicitat intariri si in perioada de mercato din iarna: ""As fi vrut un fundas si un atacant, dar mi s-a spus ca nu vine nimeni, fara sa mi se dea vreo explicatie"". Cum ruptura dintre cei doi pare certa, miliardarul rus s-a apucat deja sa caute un inlocuitor pentru Mourinho. ""Abramovici se gandeste la Juande Ramos, antrenorul de la FC Sevilla. Un Mourinho fara aroganta si cu un joc de perspectiva"", scrie cotidianul Gazzetta dello Sport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.