Stefan Mirel-Daniel (foto sus), baietelul de 5 ani care a disparut din comuna Gradistea, judetul Calarasi, la 4 ianuarie a.c. si fratele sau Manuta Dumitru-Marian (12 ani) au reaparut la domiciliu miercuri seara. Mirel si fratele sau mai mare, fuses
Stefan Mirel-Daniel (foto sus), baietelul de 5 ani care a disparut din comuna Gradistea, judetul Calarasi, la 4 ianuarie a.c. si fratele sau Manuta Dumitru-Marian (12 ani) au reaparut la domiciliu miercuri seara. Mirel si fratele sau mai mare, fusesera in vizita pe jos la unchiul lor care locuia intr-un alt sat.
Apoi, au plecat cu autostopul pana-n Calarasi si, de aici, cu trenul, la Bucuresti. Vreme de o saptamana cei doi au vagabondat pe strazi iar noaptea, spune cel mare, dormeau in Centrul Pinocchio. Miercuri, baietii s-au intors singuri acasa unde au fost gasiti de politisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.