Dupa reunirea in vederea startului noului sezon, lotul lui Poli s-a impartit in doua grupuri pentru efectuarea vizitei medicale. Ieri, portarul Marius Popa a iesit ""alb"" de la proba de sange: ""Am oroare de ace, iar cand vad sangele mi se face rau"
Dupa reunirea in vederea startului noului sezon, lotul lui Poli s-a impartit in doua grupuri pentru efectuarea vizitei medicale. Ieri, portarul Marius Popa a iesit ""alb"" de la proba de sange: ""Am oroare de ace, iar cand vad sangele mi se face rau"".
OPTIMISM. Despre o posibila convocare la echipa nationala in vederea partidei cu Italia de la 7 februarie, goalkeeperul timisorean a declarat: ""Ma gandesc in primul rand la meciurile cu Rapid si cu Dinamo, din campionat. Nationala este pentru altii. Dar eu sunt optimist. Ma pregatesc si astept"". La randul sau, Gabriel Caramarin a precizat ca va urma o perioada grea de pregatire, dar benefica: ""Va fi mult de munca, dar este necesara pregatirea de iarna. Este bine sa avem adversari puternici in meciurile de verificare, iar perioada de acumulari sper sa fie benefica in perspectiva sezonului de primavara, in care vrem sa ne indeplinim obiectivul"". Unul dintre jucatorii importanti ai gruparii ""viola"", Mihaita Plesan, isi doreste un trofeu cu Poli. ""Am ramas la Timisoara, in ciuda speculatiilor. Visez la un trofeu, poate chiar in acest sezon. Sper ca alaturi de noii veniti si de cei care vor mai veni sa punem umarul si sa o ducem pe Poli acolo unde ii este locul"", a declarat fostul dinamovist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.