Fotbalist
Varsta: 23 de ani Noul portar al echipei Steaua, brazilianul Andrey Nazario Afonso, sosit duminica la Bucuresti, s-a accidentat luni, la primul antrenament sustinut cu formatia din Ghencea. Portarul a primit ingrijiri medicale pe
Fotbalist
Varsta: 23 de ani Noul portar al echipei Steaua, brazilianul Andrey Nazario Afonso, sosit duminica la Bucuresti, s-a accidentat luni, la primul antrenament sustinut cu formatia din Ghencea. Portarul a primit ingrijiri medicale pe teren si apoi si-a continuat antrenamentul, dar a renuntat cateva minute mai tarziu din cauza durerilor. Brazilianul a suferit o accidentare in zona tibiei piciorului stang. El urmeaza sa ajunga la Bologna, la Clinica Isokinetic, pentru un control amanuntit. Andrey a fost transferat de Steaua de la Figueirense pentru suma de 500.000 de euro. Deoarece a ajuns in centrul atentiei presei din Romania dupa numai 15 minute de la debutul primului sau antrenament in echipamentul Stelei, Jurnalul National il declara pe Andrey Nazario Afonso ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.