Municipalitatea va reconstrui Complexul ""Lia Manoliu. Primaria Capitalei va reconstrui Stadionul National din Complexul ""Lia Manoliu"" si va deveni proprietarul acestuia, demersul societatii Faur SA de a revendica terenul pe care este amplasat comp

Municipalitatea va reconstrui Complexul ""Lia Manoliu. Primaria Capitalei va reconstrui Stadionul National din Complexul ""Lia Manoliu"" si va deveni proprietarul acestuia, demersul societatii Faur SA de a revendica terenul pe care este amplasat complexul sportiv fiind netemeinic.
Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat ieri ca familia Malaxa a fost despagubita pentru fostele proprietati. ""Mi se pare absolut hilara aceasta interventie in instanta, insa o sa fim atenti la analizarea acestui dosar, care, in opinia noastra, are un singur scop: intarzierea proiectului"", a spus Videanu. Municipalitatea va depune o plangere penala impotriva initiatorilor procesului de revendicare in cazul in care acest demers se va dovedi netemeinic. ""Ne gandim serios la o plangere penala impotriva celor care au facut aceasta cerere de revendicare, care, in baza documentelor pe care le avem, nu are nici un fel de suport. Daca constatam ca singurul demers e acela de a intarzia proiectul, atunci o sa facem plangere penala"", a precizat primarul general.
FARA PIEDICI. Revendicarea formulata de societatea Faur SA nu ar afecta decat o mica parte din stadion, situatie care nu ar compromite continuarea procesului de investitii. ""In suprapunerea documentelor cadastrale pe care am facut-o exista un mic colt din stadionul national care ar face obiectul revendicarii, insa nesemnificativ. Practic, proiectul nu ar fi afectat. Dincolo de aceste aspecte, noi am preluat stadionul national liber de sarcini de la Guvern si suntem in plin proces de intabulare. Cert este ca procesul de investitii va continua, vom reconstrui stadionul national si vom face un complex sportiv modern"", a mai spus edilul-sef al Capitalei. Constructia va dura un an si opt luni, valoarea totala a investitiei fiind de 501.536.129 de lei, suma finantata de la bugetul statului si din bugetul municipal.

Cartier de lux?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.