Liderul Ligii 1 a intrat de ieri in regim de semicantonament la Saftica, antrenorul Mircea Rednic programand cate doua antrenamente zilnic. La pregatire s-au prezentat si letonii Romanovs si Smirnovs (foto), precum si francezul Mendy, in timp ce Ze K
Liderul Ligii 1 a intrat de ieri in regim de semicantonament la Saftica, antrenorul Mircea Rednic programand cate doua antrenamente zilnic. La pregatire s-au prezentat si letonii Romanovs si Smirnovs (foto), precum si francezul Mendy, in timp ce Ze Kalanga si Blay au mai intarziat o zi, ajungand in tara aseara. La finalul antrenamentului, Smirnovs a declarat: ""Suntem 90% campioni. Inainte sa vin in Romania, stiam multe despre Dinamo, dar si despre Steaua si Rapid. Toti suntem cu gandul la meciurile cu Benfica"". La randul sau, un alt nou-venit, Vranjkovici, a declarat: ""Cu tupeu si cu un joc bun putem trece de Benfica. Suntem cea mai buna echipa din Romania"". Dinamovistii vor ramane acasa pana la 20 ianuarie, cand se va pleca intr-un stagiu de pregatire in Portugalia, la Rio Mayor. Au fost deja perfectate trei partide, cu Vitoria Guimaraes, Academica Coimbra si Rio Mayor, mai discutandu-se pentru alte doua jocuri, cu Belenenses si Beira Mar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.