Renault a lansat ieri in Franta modelul Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). Preturile pentru noul Logan break variaza intre 8.800 si 11.390 euro. Noul model, disponibil in versiunea cu sapte locuri, este mai lung cu 27 de centimetri decat berlina. V
Renault a lansat ieri in Franta modelul Logan MCV (Multi Convivial Vehicle). Preturile pentru noul Logan break variaza intre 8.800 si 11.390 euro. Noul model, disponibil in versiunea cu sapte locuri, este mai lung cu 27 de centimetri decat berlina. Versiunea Logan MCV este disponibila pe piata romaneasca din luna octombrie a anului trecut. Productia noului model Logan este estimata la 360 de unitati pe zi.
De la ultimul salon automobilistic de la Paris pana in prezent au fost facute peste 600 de comenzi pentru Logan MCV, iar primele livrari urmeaza sa fie realizate incepand cu 18 ianuarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.