O garnitura de metrou a ramas ieri, in jurul orei 16:00, blocata in tunel intre statiile Piata Muncii si Dristor, din cauza unei defectiuni. Pasagerii au fost scosi in siguranta din metrou si au fost condusi, prin tunel, pana in statia Dristor 2,
O garnitura de metrou a ramas ieri, in jurul orei 16:00, blocata in tunel intre statiile Piata Muncii si Dristor, din cauza unei defectiuni.

Pasagerii au fost scosi in siguranta din metrou si au fost condusi, prin tunel, pana in statia Dristor 2, potrivit reprezentantilor Metrorex. Gabriel Sburlan, director de exploatare la Metrorex, a declarat ca defectiunea s-a produs la un tren nou de tip Bombardier. La ora inchiderii editiei, garnitura defecta urma sa fie scoasa de pe linie. Potrivit liderului sindical al Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ioan Radoi, citat de Mediafax, principalul responsabil pentru rezolvarea situatiei defectiunilor aparute la trenurile noi este Ministerul Transporturilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.