Andrei Ionescu a refuzat prelungirea contractului. Tanarul mijlocas oltean nu a mai vrut prelungirea contractului cu ""U"" Craiova, declinand oferta lui Adrian Mititelu, care-i oferise 500.000 de dolari pe cinci ani. La fel ca si tanarul Goe din sch
Andrei Ionescu a refuzat prelungirea contractului. Tanarul mijlocas oltean nu a mai vrut prelungirea contractului cu ""U"" Craiova, declinand oferta lui Adrian Mititelu, care-i oferise 500.000 de dolari pe cinci ani.
La fel ca si tanarul Goe din schita lui Caragiale, care, vazandu-se prea mult bagat in seama, reactioneaza ca un copil lenes, rasfatat, needucat si obraznic, Andrei Ionescu, fara a avea un merit deosebit la echipa, se comporta ca si personajul mai sus-amintit. Finantatorul echipei din Banie, Adrian Mititelu, s-a aratat foarte dezamagit de decizia jucatorului. ""Este o lovitura foarte puternica pentru mine acest refuz. I-am oferit un contract de 500.000 de dolari pe cinci ani, fiind omul in jurul caruia voiam sa construiesc o echipa competitiva. Dupa ce va termina cele sase luni de contract, il vom suspenda doi ani, conform regulamentului in vigoare. Tricoul cu numarul 10 isi va gasi inlocuitorul in scurt timp. Chiar daca va reveni asupra deciziei si va semna, nu va mai fi acelasi ca si pana acum"", a spus Mititelu.
Si tatal fotbalistului, Victor Ionescu, a parut surprins de optiunea baiatului sau: ""E alegerea lui si cred ca si-a atarnat o mare tinichea de coada. Nu stiu ce sa mai zic, e major acum si ramane sa-si duca crucea pana la capat"".
ILUZII. Surse din interiorul clubului spun ca Andrei, care a stat foarte mult timp in Olanda la recuperare si apoi intr-un cantonament de sase luni la Eindhoven, s-a indragostit pur si simplu de Tara Lalelelor. Viata libertina, modul de viata al olandezilor l-au facut pe Andrei sa exclame intr-un cerc de prieteni ca s-a saturat de Romania si ca vrea sa emigreze, impreuna cu familia, in Olanda, unde ar vrea sa joace, desi o oferta concreta nu exista. Acesta are un aliat apropiat in persoana mamei sale, care a avut un mare cuvant de spus in refuzul mijlocasului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.