Inceput de drum invaluit in ceata. Armeanul Karamyan ezita sa semneze un nou contract, transferul macedoneanului Grozdanovski este in coada de peste, iar razboiul pentru locul secund, de Liga Campionilor, se preconizeaza a fi extrem de dur. Jucatori
Inceput de drum invaluit in ceata. Armeanul Karamyan ezita sa semneze un nou contract, transferul macedoneanului Grozdanovski este in coada de peste, iar razboiul pentru locul secund, de Liga Campionilor, se preconizeaza a fi extrem de dur.
Jucatorii lui Razvan Lucescu au efectuat ieri vizita medicala la baza Pro Rapid, ""alb-visiniii"" salutand cu acest prilej achizitionarea atacantului Ionel Ganea de la Dinamo. Transferul ""Ganezului"" este insa singura certitudine la nivelul lotului, in conditiile in care negocierile cu oficialii Omoniei Nicosia pentru mijlocasul Vlatko Grozdanovski au intrat in impas, iar discutiile cu Artiom Karamyan, caruia i s-a propus un nou contract, continua sa treneze.
Capitanul Vasile Maftei a marturisit ca ""in noaptea de Revelion mi-am pus dorinta sa ajungem in Liga Campionilor"". Acesta anticipeaza o lupta apriga: ""Va fi foarte greu, pentru ca ne vom bate cu Steaua si CFR Cluj, iar ardelenii vin tare din urma, sunt la egalitate cu noi"". Colegul lui Maftei din linia defensiva, Ionut Rada, considera ca ""pentru primul loc e destul de greu sa ne batem, poate chiar imposibil, dar pentru locul doi lupta este deschisa. Ne temem de toate echipele care sunt aproape de noi, fiindca e normal ca Steaua, CFR Cluj si Poli Timisoara sa-si doreasca, ca si noi, un loc in Champions League"".
GANEA. Declaratiile acide facute de Ganea la adresa lui Buga, Maldarasanu si a lui Karamyan nu l-au determinat pe Rada sa aiba indoieli vizavi de caracterul golgeterului Ligii 1: ""Toata lumea a spus ca e rau cu el in vestiar, dar nu e asa. E un jucator normal. Nu e bland si pasnic, ci doar un jucator cu experienta"". Nu doar Rada are o impresie buna despre Ganea. ""Sper ca Ionel sa marcheze si pentru noi cel putin 14 goluri, atat cat a dat si pentru Dinamo, si sunt sigur ca ne va ajuta sa obtinem locul doi"", a spus Maftei.
KARAMYAN. In ciuda ofertei pe care i-a facut-o patronul Copos, 70.000 de euro pentru un contract de sase luni si alte 900.000 de euro pentru inca trei sezoane, cu amendamentul ca Rapid sa prinda preliminariile Ligii Campionilor, oferta confirmata la stirile sportive ale Antenei 1, armeanul pare mai aproape de Poli Timisoara. ""Acolo am posibilitatea sa joc laolalta cu fratele meu, Arman"", a declarat ieri Karamyan. In sedinta AGA s-a luat decizia maririi capitalului social al FC Rapid SA cu 700.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.