Dupa ce luni se aratase hotarat sa paraseasca Timisoara, mijlocasul Stefan Grigorie a avut ieri o discutie cu oficialii clubului, in urma careia a afirmat ca va ramane la ""Poli"". SCHIMBARE. Fotbalistul nu vrea sa paraseasca Timisoara fara sa fi re
Dupa ce luni se aratase hotarat sa paraseasca Timisoara, mijlocasul Stefan Grigorie a avut ieri o discutie cu oficialii clubului, in urma careia a afirmat ca va ramane la ""Poli"".
SCHIMBARE. Fotbalistul nu vrea sa paraseasca Timisoara fara sa fi realizat mai nimic din ce si-a propus in momentul in care s-a decis sa semneze cu ""Poli"". ""S-a schimbat ceva fata de ieri. M-am gandit mult si cred ca e mai bine sa raman pe loc. Am venit aici cu inima deschisa si nu vreau sa plec asa de repede, fara sa demonstrez ca vreau sa fac ceva pentru aceasta echipa. Am vorbit deja cu oamenii din conducere si cu domnul Iancu, si acum lucrurile au intrat in normal"", a spus ieri Grigorie.
In alta ordine de idei, ieri au efectuat vizita medicala Marian Tanasa, Peter Omoduemuke, Mircea Oprea, Vladimir Gluscevici, Peter Simek, Rares Soporan, Iasmin Latovlevici si Aldana, care sunt in probe de-a lungul acestei saptamani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.