Dupa ce a ocupat pozitia de cea mai sexy playmate in 2004, fapt care i-a adus o oarecare popularitate, Oana Ionita se straduieste sa se mentina macar pe linia de plutire in show-business. Trupa infiintata de fosta Miss Playboy, impreuna cu sora ei,
Dupa ce a ocupat pozitia de cea mai sexy playmate in 2004, fapt care i-a adus o oarecare popularitate, Oana Ionita se straduieste sa se mentina macar pe linia de plutire in show-business. Trupa infiintata de fosta Miss Playboy, impreuna cu sora ei, a fost un esec absolut, semn ca muzica reprezinta o buna modalitate de a patrunde pe piata vedetelor, dar, in lipsa talentului, nu este o optiune care sa reziste in timp. Ritmurile latino ale formatiei „De Corason“ s-au facut tot mai slab auzite, iar bruneta a trebuit sa se reorienteze catre un domeniu care sa o mentina pentru cat mai multa vreme in paginile ziarelor. Ea a avut un rol episodic in „Numai iubirea“, insa producatorii de la MediaPro nu s-au gandit sa-i mai faca vreo alta propunere actoriceasca. Cum nici ca actrita nu a reusit sa se faca remarcata, Oana a optat pentru o alta tactica ce i-ar putea asigura, pentru o vreme, notorietatea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.