Multe din cele aproape 100 de case construite de Guvern la Albeni pentru sinistratii de la Seciurile au inceput deja sa cada. In unele, apa a intrat prin acoperis, iar in alte locuinte au cazut tavanele. Pentru fiecare casa construita, Guvernul a pla

Multe din cele aproape 100 de case construite de Guvern la Albeni pentru sinistratii de la Seciurile au inceput deja sa cada. In unele, apa a intrat prin acoperis, iar in alte locuinte au cazut tavanele. Pentru fiecare casa construita, Guvernul a platit constructorului o jumatate de miliard de lei vechi.

De cum intri in zona unde au fost construite casele la Albeni, te afunzi intr-un strat gros de namol. Oamenii se plang ca nu au cum sa isi duca lucrurile stranse de la Seciurile, pentru ca nici o masina nu poate intra in zona. Peisajul sinistru de la Albeni este completat si de gunoaiele si molozul abandonate de muncitorii care au lucrat la case. Batuti de soarta si chinuiti, sinistratii vor ca autoritatile sa se implice si sa traga la raspundere firmele care au construit casele si i-au cerut prefectului Stefan Popescu Bejat sa ia masuri in cazul lor.

Prefectul de Gorj a raspuns prompt: ""Nu am nici o sesizare scrisa din partea sinistratilor. Am aflat de la jurnalisti ca exista probleme acolo. Voi incerca sa trimit pe cineva in zona"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.