Chiar daca e greu de explicat, cel mai bun fotbalist al anului 2006 din Romania nu mai intra in planurile tactice ale patronului echipei Steaua. Cu mai multe oferte, din care doar o parte concrete, Nicolae Dica are sanse putine sa mai continue in Gh
Chiar daca e greu de explicat, cel mai bun fotbalist al anului 2006 din Romania nu mai intra in planurile tactice ale patronului echipei Steaua. Cu mai multe oferte, din care doar o parte concrete, Nicolae Dica are sanse putine sa mai continue in Ghencea.

Curtat de formatii din Anglia, Spania, Franta si Germania, Nicolae Dica si-a inceput pregatirea de iarna alaturi de colegii de la Steaua, fiind prezent, ieri, la vizita medicala de la INMS. Semnalele date de conducere sunt insa destul de clare in privinta viitorului decarului stelist. Gigi Becali a recunoscut ca vrea sa scape de jucator, pentru ca nu se incadreaza in viziunea sa legata de jocul echipei. „Am si vorbit cu Olaroiu ca vreau alt stil de joc la Steaua. Daca as avea o oferta de 5 milioane de euro, chiar si in doua rate, l-as da pe Dica“, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV. Patronul stelist a spus ca a avut o oferta buna de la o echipa din Austria, dar l-a deranjat modul in care respectivul club propunea sa livreze banii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.