Fostul ambasador american in Romania J.D. Crouch (foto) este arhitectul noii strategii a Statelor Unite in Irak, informeaza ziarul Wall Street Journal, citat de Mediafax. Ajuns adjunct al consilierului prezidential pentru Securitate Nationala, Crouch
Fostul ambasador american in Romania J.D. Crouch (foto) este arhitectul noii strategii a Statelor Unite in Irak, informeaza ziarul Wall Street Journal, citat de Mediafax. Ajuns adjunct al consilierului prezidential pentru Securitate Nationala, Crouch este considerat unul dintre cele mai influente personaje din anturajul presedintelui Bush. Explicabil, de vreme ce liderul de la Casa Alba l-a insarcinat pe fostul ambasador in Romania in perioada 2004-2005 sa se ocupe de noua strategie americana, care va fi facuta publica in cursul acestei seri. Fost consilier la Pentagon si cu un doctorat in Relatii Internationale, Crouch a refuzat sa comenteze articolul. Considerat de democrati drept un ideolog conservator, el a starnit ingrijorare la Washington in 1995, cand propunea sporirea efectivelor SUA din Coreea de Sud si atacarea Coreei de Nord daca va refuza sa renunte la programul atomic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.