Resemnarea, dar mai ales furia par sa puna stapanire pe suporterii lui Dinamo chiar la inceput de an. Fanii „cainilor“ au initiat, prin intermediul internetului, un plan de actiune in vederea modernizarii stadionului din Soseaua Stefan c
Resemnarea, dar mai ales furia par sa puna stapanire pe suporterii lui Dinamo chiar la inceput de an. Fanii „cainilor“ au initiat, prin intermediul internetului, un plan de actiune in vederea modernizarii stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, intentionand chiar sa contribuie cu bani pentru ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa poata evolua acasa in meciurile din Liga Campionilor.

Zvonurile conform carora Dinamo nu ar juca pe teren propriu meciurile din Liga Campionilor, in cazul in care ar castiga campionatul, ba, mai mult, s-ar deplasa chiar pe stadionul rivalei de-o viata, i-a determinat pe administratorii site-ului neoficial al clubului sa inceapa strangerea a mai mult de 10.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.